De Gabber4Life crowdfunding is geslaagd. Dankjewel!

25-02-2022 | 12:57

Beste donateurs en andere belangstellenden,
 
Het is gelukt, en hoe! De crowdfundingcampagne Gabber4Life is geslaagd. We hebben, met dank aan jou en 188 andere donateurs, meer dan 100% van ons doelbedrag opgehaald. Dat is €18.009! Plus alle mooie reacties die de behoefte aan dit keiharde gabber sprookje lieten zien. Heel erg bedankt voor je steun! 
 
We kunnen niet wachten om deze gabber experience met jullie te delen. We gaan nu hard aan de slag om de speakers, subwoofers, strobo’s en rookmachines te regelen, en bovenal om een knallende voorstelling te maken. Eind mei, tijdens O., is het dan zover. We houden je natuurlijk op de hoogte. 

 
De tegenprestaties
Als dank voor de donatie zullen velen van jullie een tegenprestatie ontvangen, zoals een Gabber4Life ervaring. Hierover ontvang je eind maart bericht.
 
Waarom steun je Gabber4Life vooral?
Dit is de eerste keer dat we een crowdfundingcampagne hebben gevoerd, en we willen hier graag van leren. Help je ons nog één keer door deze korte vragenlijst (4 vragen) in te vullen?
 
 
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie steun en enthousiasme. De campagne is door velen van jullie gedeeld op social media en met vrienden, en onder andere Uitagenda Rotterdam en Indebuurt Rotterdam schreven erover. 
 
Je hoort snel van ons.
 
Groet,
 
Hajo Doorn & Louis van der Waal
O., Scapino Ballet Rotterdam
en alle Gabber4Life partners

 

PS. Lees je deze update en heb je nog niet gedoneerd? Gabber4Life kan ook jouw steun gebruiken! Neem contact op met info@o-festival.nl en bemachtig alsnog zo'n gave tegenprestatie.